Aktuális információk

Autóflotta kezelés 1 gépjárműtől a 10, vagy ennél is nagyobb flottákig!

  • Autóflották kezelésére gazdaságos szolgáltatásokat kínálunk céges gépjárművek üzemeltetésére.
  • Folyamatosan fejlesztünk, hogy Ön mindig pontosan érkezzen!
  • Vállakozása állhat 1-2, 10, vagy ennél is több gépjárműből, nagy könnyebbséget jelentünk Önöknek, autóiknak kezelésében.
  • Szervizünk igénybevételével a gépjárműveivel kapcsolatos összes feladat, lekerül a cégvezetés válláról, igy az idejét a vállalkozása teendőire fordíthatja.

Dolgozóink több tíz éves tapasztalattal, teljeskörű szolgáltatásokkal, és folyamatosan fejlesztett gépeinkkel, eszközeinkkel, rövid határidővel hatékonyan elvégzi gépjármű flottája kezelését, hogy vállalkozása biztonságosan tudja elvégezni feladatait nap
mint nap.

Teljes körű szolgáltatásainkkal több mint 10 éve állunk partnereink rendelkezésére.

Szerviz szolgáltatásaink kiterjednek a karbantartásoktól, a tervezhető javításokon át a gyártó által előírt javításokra, kopó- és forgó alkatrészek cseréjére, illetve az ehhez szükséges anyagok beszerzésére.

Kiegészítő szolgáltatásokra: műszaki vizsgáztatás, gumiabroncs ügyintézés, szezonális csere, defekt javítás, hozom-viszem szolgáltatás, mozgásképtelenné vált gépjármű szervizbe szállítására.

Szervizünk igénybevételével a gépjárműveivel kapcsolatos összes feladat, lekerül a cégvezetés válláról, igy az idejét a vállalkozása teendőire fordíthatja.